1401727576873639
top of page

Általános szerződési feltételek

1. Bevezetés

Alábbi dokumentum a Huszti Gergely e.v. (a www.hordozotakaro.hu jogtulajdonosa, továbbiakban Eladó) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő magánszemély (továbbiakban Vevő) között létrejövő szerződés általános szerződéses feltételeit írja le. A Felhasználó a weblap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. Eladó

Név: Huszti Gergely e.v.

Székhely / Levelezési cím: 2098 Pilisszentkereszt, Berkenye utca 8.

Adószám: 68310732-1-33

Számlavezető pénzintézet: Otp Bank

Számlaszám: 11773126-08252823

E-mail cím: info@hordozotakaro.hu

Mobil szám: 06-30-273-84-94

3. Az ÁSZF tárgya

Vevők Eladótól a weblapon bemutatott hordozóeszközök és hordozáshoz való kiegészítőket (továbbiakban Terméket) vásárolhatják meg.

4. A www.hordozotakaro.hu-n történő vásárlás

4.1. A www.hordozotakaro.hu-n üzemelő webáruház szolgáltatásai kizárólag magánszemélyek számára érhetőek el. 

4.2. Megrendelés folyamata és a szerződés létrejötte

www.hordozotakaro.hu-n üzemelő webshopban a Vevő a "kosárba rakom" gomb megnyomásával helyezet különböző termékeket a bevásárlólistájára. A jobb felső sarokban lévő bevásárlókosár ikonra kattintva megnézheti a kiválasztott temékeket, azokat törölheti is a listáról. Ha elkészült a listával, a "tovább a megrendeléshez" gomb megnyomása után adhatja meg a megrendeléshez szükséges adatokat.

A Vevőnek a következő adatokat kell megadnia: neve, e-mail címe, telefonszáma szállítási és számlázási címe, a megrendelendő Termék mennyisége és színe, a szállítás módja (futárral történő kiszállítás vagy személyes átvétel). A Vevő a „Megrendelem” gombra kattintva véglegesíti megrendelését.

A gomb megnyomásával Vevő és Eladó között elektronikus úton megkötött szerződés jön létre.  Erre a szerződésre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadók

4.3. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A megrendelések feldolgozása 2 munkanapon belül megtörténik, Vevő erről visszaigazoló e-mailt kap, mely összefoglalja megrendelését és utalás esetén tájékoztat az fizetés részleteiről.

Eladó vállalja, hogy a megrendelt terméket 10 munkanapon belül kiszállítja.

Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg 2 munkanapon belül, vagy a 10 munkanapon belüli kiszállítás nem lehetséges, arról Eladó Vevőt e-mailben értesíti, ez esetben Vevőnek felajánlja az elállás lehetőségét.

4.4. A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

4.5. Számla

A Szolgáltató a számlát a Vevő által a megrendésnél megadott e-mail címre küldi el. 

4.6. Fizetés

A következő fizetési lehetőségekre van lehetőség.

4.6.1. Bankkártyás fizetés a Stripe szolgáltatásán keresztül. 

4.6.2. Utánvét fizetés futárnak

4.7. Átvételi lehetőségek, Szállítás

4.7.1. Futárral történő kiszállítás: házhozszállítás a MPL futárszolgálat által.

4.7.2. Személyes átvétel a Manubaba boltban (1124, Kiss János altábornagy utca 55.) a bolt nyitvatartási idejében.

Eladó garantálja, hogy a megrendelt termék 5 munkanapon belül leadásra kerül a Manubaba boltba, amiről a vásárló e-mail-ben kap értesítést. Személyes átvétel esetén a Vevő köteles az értesítő e-mail kiküldését követő 1 héten belül átvenni a terméket, ellenkező esetben a megrendelés érvényét veszti, Eladó a terméket újból értékesítheti.

5. Eladó felelősségének korlátozása

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy az Eladó nem vállal felelősséget:

  • A honlap használata során fellépő szoftver, kommunikációs, vagy egyéb technikai hibákért

  • A megrendelési adatok helytelen kitöltéséből származó közvetett vagy egyéb károkért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

Az itt említett anyagi vagy eszmei károkért a felőség Vevőt terheli

6. Szerzői jogok

A weblap teljes egésze és az itt árult termékek (szövegek, képek) szerzői jogvédelem alá esnek az 1999. évi LXXVI. törvény alapján. Bővebb információt a linkre kattintva találhat. Vevő a vásárlással ezt tudomásul veszi.

7. Elállási jog

Vevő a megrendelőlap elküldésétől számított 7 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Erről Vevő köteles írásban az info@hordozotakaro.hu e-mail címen tájékoztatni Eladót. Amennyiben Eladó a terméket már átadta a futárnak, Vevő köteles azt saját költségén visszaküldeni Eladónak.

8. Elégedettségi garancia

Eladó elégedettségi garanciát vállal a Termékre. Vásárlónak a termék kézhez vételétől számított 30 napon belül lehetősége van elállni a szerződéstől. Ez esetben azt az info@hordozotakaro.hu e-mail címre kell jeleznie, a terméket saját költségén visszajuttatni Eladónak eredeti állapotában, minden tartozékával. Eladó a termék kézhez vételétől számított 14 napon belül visszautalja a Termék árát. Vevő az elégedettségi garancia érvényesítéséről szóló e-mailjében megírja Eladónak az elállás indokát, illetve a számlaszámot, ahová az utalást kéri.

9. Egyéb rendelkezések

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal

bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra

érvényes.

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös

tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba

észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

A megjelenített színek tájékoztató jellegűek, különböző eszközökön eltérő árnyalatot mutathatnak.​

A szerződés által nem szabályozott egyéb feltételekre a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, a 2001. évi CVIII. törvény és

a PTK előírásai az irányadók.

bottom of page